Afbeelding
Foto:

Lezing ontwikkelingen landgoed Jachtslot De Mookerheide

MOLENHOEK - Natuurmonumenten werkt al enkele jaren aan het herstel van Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Een voor velen herkenbare en vertrouwde plek. Een grote, maar mooie opgave om het landgoed met het Jachtslot en omliggende natuur weer in de oude glorie terug te brengen zodat velen daarvan ook in de toekomst kunnen blijven genieten.

"We zijn ooit begonnen met het opknappen van de kassen en de nutstuin. Die zien er nu weer schitterend uit, mede dankzij de samenwerking met de mensen van Driestroom en DeSeizoenen. De komende jaren richten we ons op het herstel van het landgoedbos en het parkbos in de directe omgeving van het Jachtslot, en het opknappen van de kenmerkende rechte lanenstructuur op het landgoed en slingerpaden in het parkbos.

Na eerdere informatiebijeenkomsten en excursies over het landgoed in de afgelopen periode willen we u ook nu weer graag de mogelijkheid bieden om meer over de plannen voor de ontwikkelingen van het landgoed te horen."

Iedereen is welkom op de lezing op woensdagavond 25 oktober, om 19.30 in De Stijgbeugel op Landgoed Jachtslot De Mookerheide, Heumensebaan 18 in Molenhoek.