Afbeelding
Foto:

Open zomertennistoernooi in Beek

Open zomertennis-

toernooi in Beek

BEEK - Van 24 juni tot en met 2 juli zal tennisvereniging De Oorsprong uit Beek (gemeente Berg en Dal) haar zomertoernooi organiseren. Iedereen die lid is van een bij de KNLTB aangesloten vereniging wordt bij deze uitgenodigd om mee te spelen. Het toernooi wordt gespeeld op de zes all-weather Smashcourt banen (vergelijkbaar met gravel).


Deze 29e editie van het Oorsprong Open Zomertoernooi wordt weer eind juni gespeeld, dus voor de vakantieperiode, zodat meer mensen kunnen meedoen. Ingeschreven kan worden in de categorieën 3 tot en met 8 in de onderdelen HE, DE, HD, DD, GD. Om iedereen meer dan een partij te kunnen laten spelen zullen de wedstrijden eerst worden gespeeld in poules en na de poulefase volgens een afvalschema. De inschrijving loopt via www.toernooi.nl.

Deelnemer Nijmegen Tennis Tournament

Dit jaar wordt het vorig jaar gestarte tennisinitiatief 'Nijmegen Tennis Tournament' voortgezet, nu met zes clubs. De beste spelers in elke categorie (3 t/m 8) kunnen een uitnodiging verdienen voor het finaleweekend door in de toernooien van de zes deelnemende clubs de meeste punten te verdienen. Het finaleweekend is van 29 september tot 1 oktober en vindt plaats bij TV De Oorsprong in Beek. Verdere informatie is te vinden op www.nijmegentennistournament.nl. Nadere informatie: www.tvdeoorsprong.nl en facebook: TV de Oorsprong.