Wat hebben we een gezellige dag gehad!
Wat hebben we een gezellige dag gehad!

Jaarlijkse SSK-wandeling

REGIO - "Prima wandelweer en een goeie sfeer, het kon niet beter. De foto is goed gelukt, hoe kan het ook anders met zo’n stel knappe senioren. Hopelijk volgend jaar weer, als het mogelijk is. Tot dinsdag dan gaan we er weer flink de pas inzetten", aldus een van de 34 wandelaars van de jaarlijkse wandeling op 9 juni in de omgeving van Voorst-Regniet-Anholt.

En dan te bedenken dat dit slechts een van de wekelijkse wandelingen is voor senioren, georganiseerd door SSK, in de bosrijke omgeving van de gemeenten Bronkhorst, Montferland en zelfs over de grens in Elten. Dat wandelen een unieke manier van bewegen is. Doch ook voor hen die willen genieten van de natuur, ontspanning zoeken en een uitstekende aanleiding is voor wie zich daarin wil vinden voor sociale contacten.

"Wist u dat SSK ook MBvO 'Meer Bewegen voor Ouderen'-activiteiten voor 55-plussers organiseert onder begeleiding van een erkend sportdocent, onder andere gymnastiek, Voel Je Fitter, Tai Chi, Yoga en zelfs stoel-yoga. Dat SSK meerdere activiteiten organiseert zoals biljarten, dansen, tekenen en schilderen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de SAF (SSK - Activiteiten Folder). Interesse, bent u toe aan ontspanning, hebt u al goede voornemens voor naar de vakantieperiode? Dan is dit een unieke kans en een uitdaging mee te doen. Bij SSK kunt u zonder inschrijfgeld enkele keren gratis meedoen. Één ding is zeker... inspanning én ontspannen houdt fit en geeft nieuwe energie in het leven."

Afbeelding