OSC MB1 kampioen

BETUWE - OSC MB1 is kampioen geworden in de tweede klasse 08 regio Oost na een bloedstollende wedstrijd tegen RKHVV MB2.

"Met veel supporters vertrokken we naar Huissen. Een punt was genoeg, maar dat punt moest nog wel behaald worden! Vooraf hadden spelers gedroomd over de wedstrijd. Het moest toch echt op het veld gebeuren.

Bij de aftrap bleek de spanning het team parten te spelen en meteen werd balverlies geleden. RKHVV kreeg de kans om uit te halen (1-0). Vervolgens caramboleerde ook de volgende bal ongelukkig in het doel van OSC. 2-0 achterstand na tien minuten. Dat hadden we nog niet meegemaakt.

Het was belangrijk om de achterstand niet op te laten lopen. Na een half uur zagen we de eerste goed lopende aanval van OSC. Carmen haalde uit en maakte haar droom van de afgelopen nacht waar (2-1).

De rust bracht inderdaad wat rust in het spel van OSC. Toch creƫerde we moeilijk kansen en de tijd begon te dringen. Konden de bloemen weer opgeborgen worden? Vlak voor tijd maakte Rosa zich vrij uit de straffe mandekking en wist raak te schieten. Een explosie van ontlading bij spelers en supporters volgde (2-2).

RKHVV gaf niet op en in de laatste minuut trof een bal de kruising en kaatste terug. De speler haalde nogmaals uit. Agnes dook de bal met een uiterste inspanning uit het doel. RKHVV drong nog aan, maar na enkele slopende minuten floot de scheidsrechter eindelijk af. OSC MB1 kampioen."