Afbeelding
Foto:

Aanmelden muzieklessen

HUISSEN - Nu de schoolvakanties voorbij zijn beginnen de repetities en muzieklessen bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen weer. Je kunt je voor de muzieklessen weer opgeven. Dat is niet alleen voor de jeugd. Ook voor volwassenen is het een leuke hobby of uitdaging om een instrument te leren bespelen.

Je kunt je les krijgen op alle instrumenten, die in een harmonie orkest voorkomen. Voorbeelden daarvan zijn: fluit, klarinet, trompet, saxofoon, bariton, trombone, hoorn en slagwerk. Daarnaast kun je ook pianoles krijgen bij de Stedelijke. Je krijgt les van gediplomeerde docenten.

Bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen is ook een leuk leerlingenorkest waar je samen kunt spelen met andere leerlingen. We proberen leerlingen zo snel mogelijk daarin mee te laten spelen.

Voor de jonge leerlingen hebben we als voorbereiding de cursus Muziek Maak Je Zelf. Bij voldoende deelname gaat die binnenkort weer van start.

Deze cursus Algemene Muzikale Vorming beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren en de kinderen kennis te laten maken met de muziekinstrumenten, die in een orkest voorkomen. De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen en samen zingen.

Aan het eind van de cursus van vijftien lessen is een afsluiting voor ouders met een diplomauitreiking en een optreden van het orkest. De cursus is voor leerlingen van groep vier tot en met zeven. De lessen zijn wekelijks op vrijdagmiddag in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

Meer weten of aanmelden kan via telefoonnummer: 06 21844411; via e-mail: opleidingen@stedelijkemuziekhuissen.nl of www.stedelijkemuziekhuissen.nl.