Afbeelding
Foto:

Succesvol open jeugdtoernooi De Hoge Wick

OOSTERHOUT – Vorige week werd het Hoge Wick Open Jeugd Toernooi afgesloten met een aantal mooie finalepartijen en een spectaculaire demonstratiewedstrijd. Ruim honderd spelers uit de wijde regio zorgden voor een succesvolle tennisweek waarin op hoog niveau werd gestreden om de prijzen.

Dat het niveau hoog lag, bleek wel uit de vele spannende partijen en het feit dat in diverse categorieën geplaatste spelers sneuvelden. Spectaculair was ook het demonstratieonderdeel dat voor het eerst ook bij het zomertoernooi werd georganiseerd. Op de finaledag speelden clubtrainer Maikel Wetters en nationale jeugdtopper Ruben Konings tegen elkaar. In combinatie met de voortreffelijke barbecue leverde dat veel toeschouwers op die genoten van prachtig tennis én lekker eten. De spelers van de Hoge Wick deden het in het sterke deelnemersveld erg goed. Liefst vijftien spelers van de thuisclub gingen naar huis met één of meer bekers.

Er vindt dit jaar voor het eerst nóg een open jeugdtoernooi plaats bij De Hoge Wick: het wintertoernooi van 15 tot en met 22 november.