Afbeelding
Foto:

Oud wordt nieuw en nieuw wordt oud!

Stijlante: landelijke stijl & brocante

BETUWE - Als het over nieuw gaat, bedoelen we Stijlante, per 1 juli de jonge onderneming van de zussen Liza Fieret en Heleen Bakker. Zij hebben hun passie voor (re)styling van woonaccesoires en kleine meubels ontwikkeld van hobby tot een job!

Stijlante – Landelijke stijl & brocante is een ambulante onderneming, die zich presenteert op markten, fairs, braderieën én via Facebook (www.facebook.com/stijlante). Stijlante richt zich op oud en stoer: brocante woonaccesoires, die heel gemakkelijk ingepast kunnen worden in elke willekeurige interieurstijl. Dit geldt ook voor het stoere, landelijke assortiment, wat beslist niet over het hoofd gezien kan worden. Uiteraard kunt u de dames altijd om advies vragen als het om úw interieur gaat. Ze komen zelfs bij u thuis, hetzij voor advies, hetzij voor een gezellige inloopparty. Want ook dat is een specialiteit van Stijlante: uw huiskamer wordt voor korte tijd een gezellige winkel, waarbij u zelf de klantenkring mag bepalen! U nodigt de mensen uit, Stijlante zorgt voor de sfeer en inrichting. Natuurlijk wordt de gastvrouw op een leuke, passende manier beloond.

Wat u ook zoekt, Stijlante helpt u zoeken! Want het kan natuurlijk altijd gebeuren dat iets wat u zoekt, niet in voorraad is óf nog niet tot het assortiment behoort. Dan gaat Stijlante voor u op zoek! Op de vele nostalgische, gezellige, soms afgelegen plekjes is zóveel leuks te vinden!

Oude spulletjes, een nieuw leven, stoere accesoires, een vernieuwde inrichting, ouderwetse gezelligheid… Kortom: welkom bij Stijlante – Landelijke stijl & brocante.

Onze agenda voor de komende tijd:

19 september Oogstfair 'Het Binnenveld' (Rhenen) – 26 september Brocantefair Opheusden bij Tierelantijn – 3 oktober Schutseverkoping Barneveld – 21 en 22 oktober Jaarmarkt Opheusden.

Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor de winterfairs en kerstmarkten!