Afbeelding

Sponsor bedankt

Sportclub Bemmel D2 op onvergetelijk Summercamp in Heino

BEMMEL - D2 van Sportclub Bemmel is in het weekend van 29 tot en met 31 mei op kamp geweest op Summercamp Heino. D2 heeft dit seizoen een uitstekend seizoen gedraaid in de tweede klasse.

Ondanks de langdurige blessures van Mats, Bjorn en Rick is met aanvullingen van D3 en D4 toch een zeer verdienstelijke vierde plaats bereikt. Deze goede prestatie was aanleiding om op een eigen kamp te gaan. De locatie was Summercamp Heino. Een voortreffelijke locatie voor een teamweekend. Veel activiteiten en goede voorzieningen. Van slapen is dan ook weinig gekomen!

Het Summercamp is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. KLJ Schilderwerken Arnhem, Bouwbedrijf Van Kesteren Elst, Bemap Houtmeel, S&S Woningstoffering, Bouwservice H. Straatman Arnhem en Café Het Hertenkamp Bemmel hebben een gulle financiële bijdrage gedaan. Bakker Bart heeft de BBQ mogelijk gemaakt, Coop Bemmel heeft het team voorzien van de nodige versnaperingen, drankjes en fruit en RM Accountancy & Advies heeft het team van mooie shirts voorzien. Het team is trots dat deze sponsoren hun maatschappelijke betrokkenheid hebben getoond!

Afbeelding