Afbeelding

Voorlopige opbrengst voor MayaFoundation

BETUWE - Na afloop van een geslaagde en ook gezellige bridgedrive ten bate van de Maya Foundation heeft bridgeclub Doublet een cheque met de voorlopige opbrengst van 1.250 euro kunnen overhandigen aan Rene Voss, de drijvende kracht achter de Maya Foundation.

"Rene heeft ons uitgebreid verteld hoe hoog de nood is in Nepal en dat er nog vele jaren hulp moet worden geboden. De echte nood wordt pas duidelijk als de moessons over enkele maanden verleden tijd zijn. Dan is het nieuws natuurlijk allang naar de achtergrond verdwenen en gaan mensen zoals Rene weer hard aan de slag om de bevolking in Nepal een klein beetje op weg te helpen.

Wij zijn blij om daar als vereniging, met de ondersteuning van veel leden, vrijwilligers van buiten onze vereniging en vele ondernemers en instellingen uit Bemmel, ons steentje aan bij te hebben kunnen dragen. We weten nog niet precies wat de definitieve opbrengst gaat worden, maar we schatten dat we uiteindelijk ongeveer 1.800 euro kunnen overmaken naar de Maya Foundation.

Op de site van de verenging staat de uitslag van de drive: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030/uitslagen.

We hebben gespeeld in 4 lijnen. In de A-lijn was het echtpaar Toxepeus bovenaan geëindigd met 61,25 procent; In de B-lijn was als eerste geëindigd de dames van Brandenbrug – Derksen met 70,63 procent. In de C-lijn waren de toppers de heren Wessels en Smit met 71,88 procent en in de D-lijn ging de heer van Workum en mevrouw Wentink er met de eerste prijs vandoor met 72,40 procent.

De echte winnaar was natuurlijk de Maya Foundation en dat was ook de bedoeling van deze drive."

Afbeelding