Afbeelding
Foto:

Stuntverkoop Shop Huisman

HUISSEN – Vanaf vrijdag 1 mei is er een stuntverkoop (tijdelijk) van plantenbakken (voor binnen en buiten) in het oude pand van Shop Huisman aan de Loostraat in Huissen.

Altijd al een mooie plantenbak in de kamer of buiten willen hebben? Nu bij ons spectaculaire aanbiedingen van prachtige plantenbakken die overcompleet zijn in ons assortiment, in vele maten en materialen. Ook restant zijde bloemen en kamerplanten! Let op: op=op! Openingstijden dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur (zondags gesloten).

Loostraat 57, Huissen - www.shophuisman.nl.

Coiffeur Daniëlle verder als thuiskapper

BEMMEL - Coiffeur Daniëlle wordt op een andere manier voortgezet. De salon aan de Flierenhofstraat 21 in Bemmel heeft haar deuren na vijfentwintig jaar definitief gesloten.

"We kijken terug op een prachtige en succesvolle periode. Passie, kwaliteit en gezelligheid stonden bij ons altijd voorop. Coiffeur Daniëlle streeft er naar, dat u als klant een goede dienstverlening ervaart, om de kwaliteit die wij u beloven, ook waar te maken. Deze samenwerking maakt dit tot een succesvolle dienstverlening. Vanaf 1 mei knip ik u graag aan huis. Ik kijk er naar uit u bij u thuis te mogen bezoeken", aldus Henk Vermaas. "U kunt contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak op het volgende telefoonnummer: 0481 464603 of 06 57926666."