Afbeelding
Foto:

Drielse RommelPlusMarkt

DRIEL - Zaterdag 26 september van 10.00 tot 15.00 uur wordt na het succes van vorig jaar deze markt weer georganiseerd op het plein naast de protestantse kerk in Driel.

Het is dus weer een Rommel Plus Markt. Allereerst bieden we te koop aan allerlei antiek, curiosa, speelgoed, boeken en mooi aardewerk. Daarnaast ook weer zelf gemaakte leuke spulletjes. Ook kunt u via een verloting mooie prijsjes winnen en kunnen kinderen en jongelui meedoen aan leuke ‘spelletjes’. Ook is er natuurlijk koffie, thee en limonade te koop met iets lekkers erbij!

"Wat we beslist niet willen verkopen; oude en versleten tv's, vazen, radio's en computers en helemaal geen witgoed en (grote) meubelen! Heeft u overigens thuis mooie overbodige spulletjes, zoals bovengenoemd en staan ze in de weg? Schroom dan niet ze op donderdag en vrijdag, voorafgaande aan de markt aan te leveren op het kerkplein, van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Ophalen kan ook, daarvoor graag contact opnemen met Dick Huiskamp (026 4742239) of Sander den Hartog (026 4742229). De opbrengst is weer voor onderhoud, restauratie en up-to-date houden van dit prachtige, ook voor Driel zo kenmerkende en eeuwenoude kerkgebouw.