Afbeelding
Foto:

Kerstliederen zingen met de Zonnebloem

HEMMEN - In de Oude School in Hemmen is op 16 december een kerstbijeenkomst georganiseerd door de afdeling Zetten-Hemmen-Randwijk van de nationale vereniging de Zonnebloem.

Anton Korthouwer en zijn medewerkster hebben de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem verwend met koffie, thee, kerststol, drankjes en lekkere hapjes. Frits Sipman en zijn dochter Fleur zongen kerstliederen en begeleidden ook de gasten bij het zingen. Bij navraag aan de gasten bleek dat ze het goed naar de zin hadden!

De kerstbijeenkomst was de laatste activiteit van dit jaar. Naast het regelmatig huisbezoeken afleggen door de vrijwilligers worden er uitjes en leuke middagen georganiseerd en ook gaan vrijwilligers wel eens alleen op pad met hun gast. Zo was er in februari een bingomiddag, in april een bezoek aan het theater voor een musical, in juni was er een busreis naar museum de Weistaar Maasbergen, in juli werden er kersen gegeten, in september een boottocht op de IJssel en in oktober werden er heerlijke pannenkoeken gegeten aan de Linge. Er kan worden teruggekeken op een geslaagd Zonnebloemjaar!

Natuurlijk staan er voor 2015 weer bijeenkomsten en uitjes op het programma. We verklappen alvast dat er in februari weer een gezellige bingo op het programma staat.

Voor meer informatie over het werk van de Zonnebloem in de plaatsen Zetten, Hemmen en Randwijk kunt u contact opnemen met de secretaris van de afdeling: Abby de Rooij, tel. 0488 422038 of 38abro@kpnmail.nl.