Afbeelding
Foto:

Koor Zonder Grenzen

in Sint-Werenfriduskerk van Elst

ELST - Het Comité Werenfridusconcerten Elst verzorgt zondag 7 december in de Werenfriduskerk aan de Dorpsstraat een middagconcert gegeven door Koor Zonder Grenzen.

"In het kader van de concertserie Werenfridus Elst verzorgen wij, Koor Zonder Grenzen, op zondag 7 december een concert. Het concert zal, afwijkend van de normale tijd, om 16:00 uur aanvangen. Wij zingen in samenwerking met Kamerorkest Trajectum uit Utrecht, tevens onder leiding van Britt de Bakker, met organiste Denise Jonker en met twee solisten, Saskia Regtering en Marije Heemskerk."

"Tijdens het concert zullen wij onder andere het 'Gloria' van Antonio Vivaldi ten gehore brengen. In het tweede gedeelte zingen we een aantal kerstliederen van John Rutter en Mary Lichlyter. Deze laatste componist heeft speciaal voor dit concert de koor- en orkestarrangementen gecomponeerd.

Dit concert wordt een unieke en bijzondere belevenis die u niet mag missen. Een ieder is uitgenodigd om op zondag 7 december om 16:00 uur in de Sint-Werenfriduskerk in Elst naar ons te komen luisteren."