Afbeelding
Foto:

Nieuwbouwplan Haafakkers

HETEREN - Op de voormalige locatie van basisschool De Haafakkers wordt nieuwbouwplan Haafakkers gerealiseerd. Een prachtige plek om te wonen, met aan de overzijde van de weg de Brede School De Vogeltuin en op loopafstand de dorpse voorzieningen van Heteren.

Het plan Haafakkers bestaat uit acht royale twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen van bijna vierhonderd vierkante meter en beschikken over een vrijstaande garage. Je hebt dus zowel binnen als buiten volop de ruimte om heerlijk te wonen en te leven.

Acht twee-onder-één-kapwoningen

De acht schitterende twee-onder-één-kapwoningen in plan Haafakkers zijn vormgegeven in een dorpse sfeer. Dit zie je bijvoorbeeld aan het metselwerk, waarbij een mooie gevelsteen de basis vormt met een wit accent. Daarbij bevat het ontwerp veel karakteristieke details. Grote dakoverstekken, sfeervolle luiken bij de raampartijen op de begane grond en de prachtige zijgevel met een luifel boven de voordeur en een langwerpig raam dat de verdiepingen met elkaar verbindt.

Plan Schoutenkamp

Aan het prachtige groene park aan Schoutenkamp in Heteren is ruimte ontstaan voor twee karakteristieke twee-onder-één-kapwoningen. Plan Schoutenkamp ligt op steenworp afstand van de Randwijkse Rijndijk. Hier heb je een schitterend uitzicht over het dorp Heteren en kijk je aan de andere kant uit over de Nederrijn. Je kunt zelfs de markante oude Peperbus zien staan. Werkelijk een heerlijke plek om te wonen. Hier is het volop genieten van de rust en ruimte van het riverenlandschap, met het dorpshart van Heteren op loopafstand.

Twee Twee-onder-één-kapwoningen

De twee-onder-één-kapwoningen in plan Schoutenkamp hebben een statige en authentieke uitstraling, geheel passend bij de omgeving. De woningen worden uitgevoerd met een lichte gevel, die mooi contrasteert met het donkere pannendak. De woningen zijn ontworpen met veel oog voor detail. Schitterende raampartijen, die worden omlijst met prachtige luiken, geven de woningen een royale uitstraling en zorgen voor lekker veel lichtinval.

De plattegronden van de woningen zijn standaard zeer ruim van opzet en bieden je daarnaast nog volop mogelijkheden tot uitbreiding. Beide woningen zijn gesitueerd op mooie ruime percelen, hebben een achterom en beschikken over een garage met oprit, waardoor je eenvoudig kunt parkeren op eigen terrein.

Voor inlichtingen betreft deze projecten kan men terecht bij Timmer & Timmer Makelaars. Bezoekadres Julianaplein 7 in Zetten. Telefoonnummer 0488 480948; www.timmermakelaars.nl.

Op 22 november start de verkoop van tien twee-onder-één-kapwoningen met garage aan de Haafakkers en de Schoutenkamp. Koopsommen vanaf 285.000,--VON - 310.000,--VON.