Foto's: Martin van Rijn-Van Atteveldt
Foto's: Martin van Rijn-Van Atteveldt Foto:

Natuurlijk Arnhem in 't najaar

ARNHEM - Waarom bomen hun blad laten vallen en er in het najaar paddenstoelen zijn, kan je te weten komen bij de Groencursus van IVN, KNNV en Nivon samen. Zij laten je de herfst in alle kleuren en geuren beleven.

De natuur in en om Arnhem staat centraal. Diverse docenten verzorgen ieder op hun eigen manier drie lezingen en drie excursies. Deze cursus is bedoeld voor nieuwsgierige mensen van veertien tot honderd jaar. De lezingen zijn op donderdagavonden: 30 oktober, 6 en 13 november van 20.00 tot 22.00 uur.De excursies zijn op zaterdag 1, 8 en 15 november. Deze beginnen om 10.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Alle buitenactiviteiten vinden in en rond Arnhem plaats.

Wie zich wil verbazen over de slimheid, waarmee de natuur de winter doorkomt, meldt zich aan via de website van het NIVON, afdeling Arnhem. Het adres: www.nivon-arnhem.nl. Vul het aanmeldingsformulier in. De naam van de activiteit is Groencursus najaar. De cursuscode is 902. De kosten bedragen vijftien euro, dus voor het geld hoef je het niet te laten. Het maximum aantal deelnemers is vijfendertig.

Foto's: Martin van Rijn-Van Atteveldt
Foto's: Martin van Rijn-Van Atteveldt
Foto's: Martin van Rijn-Van Atteveldt