Afbeelding
Foto:

Aalbers-taptoe Bemmel op 14 september

BEMMEL – De regen heeft plaats gemaakt voor mooie dagen oftewel het wordt weer tijd voor Aalbers-taptoe Bemmel.

Op 14 september zal dit jaar de 41ste taptoe Bemmel plaatsvinden op het gazon bij kasteel de Kinkelenburg. Met om 13:00 uur de start van de streetparade, vanaf 14:30 uur het voorprogramma op het gazon en 15:00 uur de start van de taptoe.

Met zeven korpsen zal de streetparade aanvangen vanaf cultureel centrum de Kinkel. Onderweg presenteren de korpsen zich bij verzorgingshuis Liduina.

"Woont u aan de route van de streetparade? Geef dan de streetparade kleur. Eska zal honderd blauwe en witte ballonnen verspreiden bij de aanwonenden. (Ponylaan/ Loostr/Dorpsstr/ Dr Rudolf van Oppenraaijstr/ Klappenburgstr/ Kloosterplaats/ Dr Poelstr/Dorpsstr).

Dit jaar zal er een voorprogramma zijn op het gazon, verzorgd door fanfare Wilhelmina uit Nederasselt.

Om 1500 uur zal de taptoe aanvangen met deelname van de volgende korpsen: Drum- en Showband ViJoS - Bussum, Show- en marchingband Da Capo - Lisse, Excelsior - Renkum, Showkorps O&V | Nuenen - Nuen; Drumfanfare ESKA Bemmel.

Ook dit jaar is er weer gedacht aan toeschouwers die mindervalide zijn. "U kunt zitplaatsen reserveren telefonisch of per mail bij de organisatie: 06 51283524 / pr@eska.nl. Voor meer info kunt u kijken op www.aalbers-taptoebemmel.nl."