Afbeelding

Sponsor bedankt

Algemeen

OCHTEN - Het meisjes MC1 team van sportvereniging Olympia heeft afgelopen zaterdag, voordat de thuiswedstrijd tegen Trivos begon, van de hoofdsponsor autobedrijf Hazet hun nieuwe tenues aangeboden gekregen.

Voor de meisjes was er nog een extra verrassing. Om het geheel compleet te maken kreeg iedere speelster een nieuwe tas met een sleutelhanger waarop de naam staat. De tenues zijn door Arnoud den Hartog van autobedrijf Hazet zaterdag in de showroom officieel aangeboden aan het meisjes team.


Arnoud den Hartog had voor de meisjes na de officiële foto’s wat te drinken en wat lekkers klaargezet, zodat ze aansluitend nog een gezellig samenzijn hebben gehad. Tijdens dit gezellige samenzijn hebben de meisjes en begeleiders hun waardering uitgesproken voor deze sponsoring.

Autobedrijf Hazet is al jaren een vertrouwd adres in Ochten en omgeving en ver daarbuiten als het gaat om autoverkoop en reparaties.
Autobedrijf Hazet staat bekend om zijn laagdrempeligheid, openheid zodat de klanten zich op hun gemak voelen en dat hun vragen serieus beantwoord worden.
Het bedrijf Hazet heeft naast een professionele verkoopafdeling ook nog een zeer grote afdeling voor het poetsen en reinigen van auto’s en een goedlopend tankstation. Ook voor leasing op maat kunt bij dit bedrijf terecht.

Sv Olympia is een groeiende vereniging waar aandacht is voor de jeugd alsook de volwassenen. Volleybal is een zeer sterk groeiend onderdeel van de sportvereniging Olympia. "Mocht u interesse hebben bezoek dan de website www.olympiaochten.nl. Op deze site onder het volleybalsymbool staat alle informatie over de mooie sport Volleybal."

Uitgelicht

Digitale krant