Afbeelding

Ehbo-vereniging Elst kijkt terug op een actief jaar

Algemeen

ELST - Op 17 november werd de jaarlijkse ledenvergadering van Ehbo-vereniging Elst gehouden.

Onder leiding van de voorzitter Jeroen Keijser werd de agenda afgewerkt en werd teruggekeken op een goed Ehbo-seizoen. Alle deelnemers aan de beginnerscursus legden met succes het examen af. Tevens zijn er steeds meer organisatoren van evenementen die gebruik maken van onze ervaren Ehbo-ers voor de hulpverlening en ook het ledenaantal groeit weer.

In totaal zijn 24 leden samen 775 uur actief geweest als hulpverlener, de vijf meest actieve leden werden extra in het zonnetje gezet.

Bij gelegenheid van deze vergadering werden ook de aanwezige jubilarissen gefeliciteerd. Zij ontvingen een jaarinsigne en een roos. Ineke Keizer 20 jaar Ehbo, Remko Jacobi 15 jaar Ehbo en Marielle Peters 10 jaar Ehbo. Ineke Keizer en Remko Jacobi werden door de voorzitter speciaal bedankt voor hun inzet als bestuurslid Reanimatie cursussen, penningmeester en Lotus.

Ook de belangstelling voor reanimatiecursussen en de daarbij horende bijscholing groeit weer. Voor deze cursussen die worden georganiseerd in samenwerking met de Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe is men bij Ehbo-vereniging Elst aan het goede adres.

Uitgelicht

Digitale krant