Algemeen

Grote bingo Ons Dorpshuis Kesteren

KESTEREN - Op zaterdag 12 december is er een grote bingo in Ons Dorpshuis Kesteren.

Dan gaan de balletjes weer rollen met als hoofdprijs 300 euro; de aanvang is 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Deze bingo aan de Nedereindsestraat 27a Kesteren wordt verzorgd door de vrijwilligers stichting Swan.

Kerstdiensten Randwijk

RANDWIJK - Op zondag 25 december eerste kerstdag zullen er in de hervormde kerk van Randwijk twee diensten gehouden worden om 10:00 en 18:30 uur.

Op zaterdag 26 december tweede kerstdag zal er het kerstfeest gevierd worden met de clubs en de jeugdvereniging. Het thema van dit kerstfeest is 'Wat zoek jij?'. Aanvang: 10.00 uur.

Kerstconcert Con Amore in Tiel

OPHEUSDEN/TIEL – Christelijke zangvereniging Con Amore, onder leiding van Cees Meijering uit Opheusden houdt op zaterdag 19 december haar jaarlijkse kerstconcert met samenzang in de Sint-Maartenskerk in Tiel.

Medewerking verlenen Arno Ringelberg (trompet), Maarten van Dijk (orgel), en Mieke van der Spek (dwarsfluit). Dit concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Kerstwintermarkt in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Op vrijdag 11 december wordt er in dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk een gezellige kerstwintermarkt georganiseerd.

Er staan diverse stands zoals verzorgingsprodukten, kleren, eigengemaakte producten en nog veel meer. Ook is de Oranjevereniging weer van de partij die kerstbomen verkoopt en heerlijke glühwein, dus zeker de moeite waard om even te komen kijken., De markt is van 17:00 tot 21:30 uur en is geheel gratis te bezoeken.

Kaartmarathon bij SVHA

HERVELD-ANDELST - Op zaterdag 19 december is er weer een gezellige jaarlijkse kaartmarathon bij SVHA in de kantine van sportpark Jan van Baal aan de Zandakkers in Herveld.

Na de koffie starten we met de gezellige marathon, tussendoor verzorgen wij een heerlijke boerenkoolmaaltijd. Aanvang: 09.30uur; einde om 17.00 uur. Kosten tien euro (inclusief warme maaltijd). Zich opgeven voor rikken/klaverjassen of jokeren bij Diny van Baal (0488 452318).

Uitgelicht

Digitale krant