Afbeelding

'Waar sta ik in deze wereld?'

Algemeen

HETEREN - Op dinsdag 13 oktober verzorgt het Centrum voor Spirituele Ontmoeting Heteren een lezing 'Waar sta ik in deze wereld?' door Herman Hopman, psychosynthesetherapeut.

Een gezamenlijke zoektocht naar de synthese tussen de potentiële schoonheid van het leven en de wreedaardige chaos die mensen ervan hebben gemaakt. De wereld is niet al datgene wat ons omringt, maar is ook onze verbondenheid daarmee: de verbondenheid met mensen, met onszelf, met onze opvattingen en denkbeelden, en hoe wij ons daartoe verhouden. In feite gaat het over onze verhouding tot de stroom van gebeurtenissen, die wij leven noemen.

Een filosofische, psychologische, en spirituele benadering van de mens die voortdurend in beweging is, op zoek naar het ideaal, hetgeen vaak leidt tot conflict in onszelf, onze relaties en in de wereld. De lezing wordt gehouden in zalencentrum De Bongerd (Meeuwenzaal), Flessestraat 54 in Heteren van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.        

Entree inclusief één drankje voor volwassenen zeven euro vijftig per persoon, jongeren tot 21 jaar; vijf euro per persoon.

Voor meer informatie: zie onze website www.spirituele-ontmoeting-heteren.com. Aanmelden voor de bijeenkomst is gewenst via e-mail of telefoon" irma@roksnoer.com of 026 4722076 en gb.rijpkema@freeler.nl of 026 4433567.

Uitgelicht

Digitale krant