Algemeen

Herfstmarkt

in Hemmen

HEMMEN - Zaterdag 3 oktober verzorgt dorpsvereniging Hemmen voor de vierde keer een herfsmarkt.

Deze vindt plaats op het schoolplein bij het dorpshuis De Oude School van 11.00 tot 15.00 uur. Alle kraamhouders zijn hobbyïsten die daar hun zelfgemaakte producten aanbieden.

Ehbo-diploma... de kans van je leven

ELST - Elk jaar leidt Ehbo-vereniging Elst cursisten op voor het diploma Eerste Hulp Bij Ongevallen. Seizoen 2014-2015 zijn er door EHBO vereniging Elst dertien cursisten opgeleid met honderd procent slagingspercentage!

Dit jaar staat de start van de cursus gepland op maandag 02 november. In totaal volgt men zestien lessen, inclusief reanimatie, op de maandag avond in De Wieken, Prinses Irenestraat in Elst. Medio april sluit men de cursus af met het officiële examen afgenomen door Het Oranje Kruis. Er zijn nog enkele cursistenplaatsen beschikbaar.

Voor inlichtingen en aanmelding: Gerard Zweers, 0481-351790/0634 943187; email: cursus@ehbo-elst.nl/website:www.ehbo-elst.nl.

Tertzio Elst

zoekt vrijwilligers

ELST - Tertzio Elst is op zoek naar vrijwilligers, die iets willen betekenen voor de ouderen die in verpleeghuis Tertzio verblijven.

"We zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning willen bieden aan dementerende ouderen in de huiskamers. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij de maaltijden, koffie en thee schenken en het ondersteunen van de aangeboden dagbestedingsactiviteiten. Heeft u interesse, neemt u dan contact op met Tertzio."

Uitgelicht

Digitale krant