Afbeelding

Feest in Zetten op de Lammerts van Buerenschool

Algemeen

ZETTEN - Op woensdag 23 september was het een bijzondere dag op school, onze eerste zogenoemde Kanjerdag! Na de onthulling van het bordje ‘Kanjerschool’ schalde ons nieuwe schoollied over het plein!

De stoelenestafette en een slingerparcours werden gevolgd door allerlei kanjeroefeningen. Samenwerken, elkaar vertrouwen en elkaar helpen stonden hierbij centraal. Veel ouders hadden een heerlijke tulband gebakken en die smaakte goed na alle activiteiten!

Na de pauze lieten de kinderen ook de omgeving van de school merken dat we een echte Kanjerschool zijn! Elke groep had een andere activiteit bedacht. In de borders werden bolletjes gepoot en het plein werd prachtig schoongemaakt. De mensen in de buurt kregen een zelfgemaakte verrassing van kinderen, andere kinderen gingen voorlezen bij peuters en een groep verzorgde een optreden van oudhollandse liedjes voor de bewoners van het Witte Huis in Zetten. Er kwamen vluchtelingen op school die genoten van de ontmoeting en het optreden van de kinderen.
Tenslotte genoten alle kinderen buiten van de berg pannenkoeken die verschillende ouders hadden gebakken! Een dag die om herhaling vraagt!

Uitgelicht

Digitale krant