Algemeen

LEUTH - Op zondag 11 oktober wordt er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in Leuth. Deze zal plaatsvinden in De Vriendenkring aan de Steenheuvelsestraat in Leuth. De beurs is van 11.00 tot 13.00 uur. De entree is 0.50 euro en voor kinderen onder begeleiding gratis.

"U kunt speelgoed, positiekleding, verkleedkleren, boeken, cd’s en najaars- of winterkleding tot en met maat 176 inbrengen in dozen of kratten, voorzien van uw nummer, op zaterdag 10 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur. Al uw spullen moeten schoon en heel zijn en ze worden op eigen risico ingebracht. Alle aankopen zijn ook voor eigen risico. De kleding en het speelgoed moeten voor zien zijn van: eerst een persoonlijk nummer- omcirkeld – dan een volgnummer, en daarna – bij kleding- de maat, en tenslotte de prijs (gebruik hiervoor schildersplakband).

Indien het bovenstaande niet het geval is kunnen wij uw spullen niet in de verkoop doen. De prijs bepaalt u zelf. Bij verkoop betalen wij u 75 procent uit en de andere 25 procent is voor de kinderen op basisschool ’t Bijenveld of voor andere activiteiten voor de kinderen in Leuth. Voor de voorwaarden en een nummer kunt u contact opnemen met Renate van Gisteren per mail : kledingbeurs_leuth@outlook.com of 06 13560301.

Heeft u zin en tijd om ons te komen helpen opbouwen, tijdens de beurs en weer opruimen kunt u dit doorgeven aan Nicole Boerwinkel via de mail: Nicoleboerwinkel-kroon@knpmail.nl."

Uitgelicht

Digitale krant