Valburg krijgt kans om mee te denken

Algemeen

VALBURG - Dorpsraad Valburg/Homoet nodigt inwoners van Valburg en Homoet uit om op 6 oktober met hen mee te praten, mee te denken en mee te luisteren tijdens een inspraakavond. De dorpsraad wil zo, samen met inwoners, de leefbaarheid in het dorp verbeteren en deze toekomstbestendig en aantrekkelijk(er) maken.

De avond start met een inloop vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. De inspraakavond vindt plaats bij het Wapen van Valburg, Tielsestraat 69 in Valburg.


Tijdens de inspraakavond komen er diverse onderwerpen aan bod: verkeer en veiligheid, zorg en welzijn, natuur, vrijetijdsbesteding en voorzieningen. Aansluitend aan de inspraakavond wordt er een presentatie gegeven over het MFC.


Inwoners kunnen zich aanmelden voor de inspraakavond door de invulstrook (deze zit op de uitnodiging die met de dorpskrant verspreid is) in te leveren bij de Attent in Valburg of bij een van de dorpsraadleden. Ook is het mogelijk om je aan te melden via de website van de dorpsraad: www.dorpsraadvalburg-homoet.nl.

Dorpsraad Valburg/Homoet hoopt op een grote opkomst. Voor meer informatie over de inspraakavond kun je contact opnemen met Esther Fintelman, esther@dorpsraadvalburg-homoet.nl of 06 48769467.

Uitgelicht

Digitale krant