Cursus fotobeheer in Zetten

Algemeen

ZETTEN - Op maandag 5 oktober wordt in het ontmoetingscentrum de Verbinding in Zetten een cursus fotobeheer gestart.

In de cursus wordt het programma Picasa gebruikt. "U leert het programma te installeren en om er mee te werken, want als u foto's heeft gemaakt wilt u deze op de computer kunnen bekijken en misschien wel doorsturen of copiƫren naar anderen. Dit leert u allemaal in deze cursus maar ook hoe u ze makkelijk in een map kunt zetten en zo te organiseren dat u ze op een eenvoudige wijze terug kunt vinden. Ook laat de docent u zien u hoe er verbeteringen aangebracht kunnen worden zodat de foto's nog mooier of duidelijker worden."

De cursus bestaat uit zes lessen en start op maandagochtend 5 oktober van 9.45 tot 12.00 uur. De volgende lessen zijn op 12, 19, en 26 oktober ook in de ochtend. De laatste twee lessen zijn op maandagmiddag 2 en 9 november van 13.45 tot 16.00 uur. De kosten voor deze cursus zijn 45 euro en het enige wat men mee hoeft te brengen is uw fototoestel met een aansluitingskabeltje voor het overzetten van de foto's naar de computer.

Voor opgave / inlichtingen kan men contact opnemen met ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 Zetten; 0488 453187.

Uitgelicht

Digitale krant