Afbeelding

Aannemingsbedrijf Spann-Eerden sponsort SC Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Zondag 30 augustus ondertekenden voorzitter Jan Scholtens namens SC Millingen en Willem Spann namens de directie van Bouwmarkt Multimate Millingen en Aannemingsbedrijf Spann-Eerden het sponsorcontract, dat de bouwmarkt en het aannemingsbedrijf de komende vijf jaren aan SC Millingen verbindt.

Het tekenen van het sponsorcontract tijdens de Kick-Off dag van SC Millingen maakt de langdurige samenwerking tussen de club en beide organisaties heel speciaal.

“Als regionaal bedrijf doen we graag iets terug voor Millingen. Veel Millingenaren hebben op een bepaalde manier een band met deze mooie voetbalvereniging. Het is belangrijk, dat er een voetbalvereniging in ons dorp is, waar zowel actieve, prestatieve, recreatieve als rustende leden maar ook belangstellenden en gasten zich prettig voelen. SC Millingen biedt deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen,” aldus Willem Spann.

Onderdeel van het sponsorcontract is de Multimate Arena, welke tijdens de Kick-Off dag geopend werd. “Maatschappelijk betrokken sponsors als Multimate Millingen en Aannemingsbedrijf Spann-Eerden ondersteunen de doelen van SC Millingen onder andere op het gebied van sport, gezondheid, samenleving en werken,” zegt Jan Scholtens.

Uitgelicht

Digitale krant