Afbeelding

Weekendkamp ZVO start van zwemseizoen

Algemeen

OVERBETUWE - Ook dit jaar is in het Limburgse Mook het nieuwe zwemseizoen van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) weer geopend met het inmiddels traditionele weekendkamp.

Helaas werd het kamplezier nog wel eens onderbroken door een flinke regenbui, gelukkig had dit geen invloed op de sfeer, die was en bleef uitstekend. Alle spel- en sportactiviteiten konden gewoon doorgang hebben.

Ook dit jaar was het kamp weer gevuld met vele sportieve activiteiten. In het kamp en het naastgelegen bos werden de nodige spelletjes gedaan. Aan het eind van de middag was er een bonte middag met quizzen en toneelstukjes waar hartelijk om gelachen en meegezongen werd. ‘s-Avonds werd dit gevolgd door een heerlijk kampvuur waarbij de nodig liedjes werden gezongen. Daarmee was de avond nog niet ten einde. Er volgde nog een spannend nachtspel in het bos, waar de deelnemers moesten sluipen, stil zijn, rennen en oppassen voor de “dodelijke” lichtstraal.

Na de gebruikelijke korte kampnacht waren de deelnemers ’s-morgens na een intensieve ochtendgymnastiek weer opgewarmd en kampfit voor de tweede dag. Toen het ontbijt was genuttigd, werden weer de nodige spellen met de kinderen gedaan, waaronder het smokkelspel en het altijd spannende en gewilde Levend Stratego. De kinderen kregen geen genoeg van dit fantastische spel.

Veel te snel kwam aan het slot van de tweede dag het onvermijdelijk einde. Het was echt gezellig en dan wil je toch graag blijven! En tevreden gingen de deelnemers weer op huis aan.

Uitgelicht

Digitale krant