Afbeelding

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Heteren

Algemeen

HETEREN - Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september is er weer de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Heteren. Kinderkleding van maat 74 tot en met 176 en speelgoed zal dan van eigenaar wisselen in sportzaal Het Binnenveld in Heteren.

Op vrijdag 25 september is het mogelijk om goederen voor de verkoop aan te bieden tussen 9.00 en 11.30 uur, tussen 13.00 en 16.00 uur en tusen 19.00 en 20.30 uur. Samen met u bepalen we de verkoopprijs. Medewerksters van de beurs zorgen voor kaartjes met de prijs. Behalve kinderkleding is het ook mogelijk om zwangerschaps- en sportkleding aan te bieden voor verkoop; evenals verkleedkleren voor kinderen. De prijs voor de kleding bepaalt u zelf.

Per inschrijfnummer kunnen dertig stuks kleding en dertig stuks speelgoed worden ingebracht; hiervoor betaalt u twee euro inschrijfkosten. Als u de niet-verkochte goederen retour wenst, rekenen we nog drie extra. De spullen kunnen dan op zaterdag 26 september worden opgehaald tussen 16.30 en 17.00 uur. Goederen die dan niet zijn opgehaald gaan naar goede doelen in Rotterdam en Polen.

Zaterdag 26 september vindt de verkoop plaats van 11.00 tot 13.30 uur. Alle kleding hangt gesorteerd op maat op rekken. Voor een leuk prijsje kan de garderobekast voor het komende seizoen weer aangevuld worden. U betaalt naast de op het kaartje vermelde prijs vijftien procent extra om de kosten van de organisatie te dekken.

Voor verdere informatie staat op www.kinderkledingbeursheteren.nl en op facebook.

Uitgelicht

Digitale krant